söndag, januari 14

En helt vanlig söndag

Popcorn är ju sjukt gott, speciellt en söndag som denna. Varför ska man försöka återställa bakfyllan med hjälp av alkoholhaltiga drycker eller dricka vatten. Popcorn är ju det ultimata! Popcorn är ju så bra att det är förvånandsvärt konstigt att ingen har gett popcorn en egen tvshow än. Vem skulle inte vilja se detta vita smäckra, underbara, fylliga, levande popcorn fylla tvrutan på utsatt tid någon gång under veckan. Popcorn är ett fenomen som gör människan glad och lustfylld. Men nog pratat om detta, över till vädret Tone.

"Ja, vadret ar blasigt i hele lande å storst vindstyrke har vi på vastkusten dar vi har kunnat mäte opp till orkanstyrke. Vi varner allmenheten och förestlar att ni håller er inomhuss.Tack for maj"

Japp å så rolig är alltså jag. vänta en till sak som jag har på hjärtat är denna..

Det var en gång en åsna som var ut och strosade på ett jättestort majsfält. Plötsligt blev de så varmt att allt började poppas och majesen blev till popcorn.Åsnan blev då så förskräckt eftersom han trodde popcornen var snö, och därmed frös han ihjäl.


Lovar att beskona er denna tråkiga så kallade humor i fortsättningen,men idag är läget som dte är och jag kunde inte hejda mig.

Potatismos åt alla!

Inga kommentarer: